NAUTIC CENTER

The new nautical centre of Arousa is located at the road access to the island, visible as a landmark and identity, inviting the visitor to discover a new promenade along an enlarged Praia do Vao.


Performance is change, it is a footprint.


The new activity allows an ecological restoration, a porous proposal where natural systems can flow without borders.


The unity of the centre explodes and reconstitutes itself as a multiplicity of 4 elements, which could be others, allowing it to grow or decrease. In between, nature flows, crossed by the anthropic paths.


A language of its own for the place, a landscape and not a building.

PROJECT INFORMATION

TYPE.    Ideas competition

YEAR. 2014

SIZE (m2).      30.000  

LOCATION.       Arousa, Pontevedra, Spain.

AROUSA

The Arousa nautical centre project is the generation of a language for landscape regeneration.